Open Ima

kosovo : Ava Max talking about Albania and the Albanian singers.

from https://reddit.com/r/kosovo/comments/n441oz/ava_max_talking_about_albania_and_the_albanian/
original https://v.redd.it/x99jibcxayw61/DASH_720.mp4?source=fallback
user xhoker
Be the America Kosovo thinks we are
Kosovo being mentioned on Bob’s Burgers
The Kosovar Football Association changed their crest to this one, because it received
Mulliri i Haxhi Zekes. The Watermill build in Peja by Albanian Patriot Haxhi Zeka
A snowy day in Mitrovica
Kosovo Continues Excavations in Serbia’s Kizevak Mass Grave
Si e komentoni?
Autumn colors in Valbona Valley 😍🍂
Po më duket se i meritojmë politikanët tanë pa bosht kurrizor
Finishing at nr. 42, Kosovo is ahead of many nations like Austria, Romania, Slovakia,
Bruh
Photo taken in the mountain of Theranda, Kosova.
Operacioni «Shigjeta» në Pashtrik, aty ku u thy kufiri shqiptaro-shqiptar. 📸
Welcome to Theranda.
The Prince Of Wales And The Duchess Of Cornwall Visit Kosovo.
Albanian Back-Door by Bernard Newman 1936 👌
Gërvalla në KS të OKB-së: Jemi gati të bisedojmë edhe me ata që janë përgjegjës
Megafoni i paqës!
Dialektet e gjuhës shqipe dhe në cilat vende fliten.
Mos ta harrojmë së çfarë punë e rrëndesishem ka kry LVV në këtë rrast. Se
I paskan ndryshuar faqen e Wikipedia’s dhe i paskan hequr Principatat Arberore
Përmendorja në Prishtinë (:
Photo of the day
I’m glad he didn’t live to see how shitty they actually got
^
openima.com | index